Na het succesvol afronden van de studie Logopedie, was ik op mijn 22e werkzaam als logopediste om er na twee jaar achter te komen dat ik helemaal niet op mijn plek zat. Vervolgens heb ik een opleiding sport- en wellnessmassage afgerond en mijn diploma behaald bij het NGS waar ik reeds geregistreerd sta. Ik heb altijd een fascinatie en een liefde gehad voor het lichaam en de verbinding tussen lichaam en geest. 

Tevens ben ik mij er goed van bewust hoe belangrijk aandacht voor je eigen lichaam en geest is. Dit heb ik sterk ondervonden toen ik de strijd aan ben gegaan om mijn epilepsie op natuurlijke wijze te ‘genezen’ in plaats van onderdrukken met medicatie.

Na mijn ontslag als logopediste heb ik alles op goede zelfzorg gegooid en heb ik met behulp van sauna bezoeken, massages, yoga, zelfliefde en vooral voeding de epilepsie overwonnen, met als resultaat dat ik nu zonder medicatie en zonder klachten door het leven ga. Daar ben ik mezelf nog iedere dag dankbaar voor, en ik ben er ook nog iedere dag mee bezig, het is namelijk een leefstijl. Je krijgt van je lichaam terug hoe je het behandelt en je bent het echt waard om jezelf die goede behandeling te geven.

Omdat ik weet hoe belangrijk en hoe heerlijk massages zijn voor je lichaam en geest, groeit mijn passie voor het geven van massages steeds meer en blijf ik opleidingen volgen voor specialisaties. Ik gun iedereen een goede behandeling van lichaam en geest en ik vind het mooi om daarin iets te kunnen betekenen voor anderen.