Voor Mannen

Tantra massage is een diep helende vorm van lichaamswerk, die helpt om jou in contact te brengen met lagen van (onbewust) opgeslagen emoties, trauma’s en energetische blokkades die het vrij stromen van je levensenergie verhinderen.
Tantra berust op inzicht, ervaring en wijsheid. Dit ervaringsproces is niets anders dan een spiritueel leerproces van zelfinzicht alsmede een manier om je te verbinden met je diepste zelf.

Voordelen van een tantra massage:

Side note: Tantra Massage is GEEN erotische massage en ook geen verkapte vorm daarvan.

Je bent zó welkom voor een helende, magische en liefdevolle reis!

Deep Tissue/Combi
Massage

40 / 30min
70 / 60min
100 / 90min
€130 / 120min

Een krachtige en diepere massage verbetert de doorbloeding van je spieren, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Daarmee wordt het herstel van je lichaam bevordert en voorkom je blessures door overbelasting van je spieren.

Intuïtieve Holistische
Massage

Sessie: €80 / 60min
Sessie: €110 / 90min
Sessie: 140 / 120min

Er is ruimte om te delen wat er speelt, zowel emotioneel als fysiek en om behoeften aan te geven. Op basis daarvan laat ik je een etherische olie van Doterra uitkiezen die ik met een olie zal mengen zodat de aroma’s resoneren met je gemoedstoestand. Naargelang behoefte kunnen we de sessie inluiden met wat adem oefeningen of een aardende meditatie om in het lichaam te landen.

Met mijn expertise in massages, energiewerk en lichaamswerk zal ik afstemmen op jouw behoeften en vanuit een holistische werkwijze behandelen wat er wil. Hierbij maak ik o.a. gebruik van aspecten uit shiatsu, meridiaanleer, deep tissue, bindweefsel, lomi lomi, energiewerk op chakra’s, reiki, holistic pulsing en neem ik al mijn ervaring mee in wat ik bij jou voel waarbij ik met mijn volledige liefdevolle aandacht bij jou aanwezig zal zijn.

Lomi Lomi
Massage

70 / 60min
110 / 90min
€140 / 120min

Lomi Lomi herstelt de vitaliteit, heeft een diepe werking op het spier- en het zenuwstelsel en op de zintuigen. Het verbetert de bloedsomloop en heeft een gunstige invloed op de organen. Het verbetert de toevoer van voeding naar de weefsels, bevordert de stofwisseling, reinigt het lichaam van afvalstoffen, verhelpt oedeem, vermindert pijn en versoepelt de beweging van het lichaam.

Lomi lomi massage zorgt ervoor dat je weer in balans komt.

De Lomi Lomi massage wordt vaak omschreven als een dans over het lichaam. Na deze massage voel je je als herboren.

Voorwaarden en overige informatie