Holistic Pulsing, ook wel genoemd ritmische massage, is een combinatie van rollen, schudden, wiegen, pulsen en stretchen. Het lichaam wordt op een zachte manier in een prettig ritme in beweging gebracht. Tijdens een pulsing sessie lig je gekleed op een behandeltafel.

Het lichaam wordt in beweging gebracht op een natuurlijke manier bij Holistic Pulsing. Het lichaam komt door het pulsen in een speciaal afgestemd ritme. De masseur brengt het hele lichaam in een stromende, golvende beweging. De ritmische pulsen variëren op speelse wijze van heel klein naar groter en kunnen gecombineerd worden met rollende en strekkende bewegingen.

Het lichaam komt al snel tot rust door de ritmische bewegingen. Je kunt je overgeven aan deze stromende golfbeweging door je er als het ware ‘in te laten zakken’.  Je wordt je steeds meer bewust van je eigen lichaam en kunt al snel in een diepe ontspanning raken.

Door de afwisseling van kleine en grote pulsen en het ‘wiegen’, het bewegen van armen en benen kan een sessie intense ervaring zijn.

TERUG